Voluntariat

Căutăm super-eroi voluntari pentru Crosul RUN FOR LIFE

Pentru un eveniment memorabil, avem nevoie de tine! 

De ce să fii voluntar ?

 • Vei face parte din echipa responsabilă de organizarea unui eveniment sportiv de impact. Acest lucru îți va oferi oportunitatea de a dobândi experiență în organizare, coordonare și lucru în echipă.

 

 • Vei primi și aduce bucurie și vei putea schimba vieți! Prin implicarea ta ca voluntar, vei putea să aduci încurajare participanților la eveniment, dar și să faci o diferență în viețile celor care beneficiază de fondurile strânse.

   

 • Vei fi parte dintr-o comunitate: voluntariatul la un eveniment precum Crosul RUN FOR LIFE îți oferă oportunitatea de a cunoaște oameni noi care împărtășesc aceleași valori și interese ca tine. Poți dezvolta prietenii și conexiuni durabile în cadrul acestei comunități.

   

 • Vei dobândi satisfacție personală și recunoaștere: prin munca ta ca voluntar, vei primi recunoaștere și apreciere pentru contribuția ta. Vei experimenta satisfacția de a face ceva bun pentru alții și pentru comunitatea ta.

 

Ce vei primi în schimb?

 • Tricou special de voluntar și diplomă personalizată, ca recunoaștere a implicării tale în organizarea evenimentului.

   

 • Refreshment și snacks pe parcursul evenimentului. Este important să ai energie și să fii bine hidratat, pentru a-ți desfășura activitățile de voluntariat în mod eficient.

   

 • Satisfacția de a contribui la o cauză nobilă: fiind voluntar la un cros caritabil, vei contribui la strângerea de fonduri pentru sprijinul femeilor însărcinate aflate în nevoie. Astfel, vei participa la susținerea vieții copiilor României!

 

Info și motivație

RUN FOR LIFE este un cros caritabil, iar fondurile strânse vor fi folosite pentru sprijinul femeilor însărcinate aflate în nevoie. Adică alergăm pentru VIAȚA bebelușului din pântece!

Dacă ești interesat să te implici și să devii un super-erou voluntar pentru Crosul RUN FOR LIFE, poți să te înscrii folosind link-ul de mai jos. Hai în echipa Life Call!

ÎNSCRIE-TE CA VOLUNTAR