Ediția a III-a / 5 octombrie 2024, pe aleea din jurul Arenei Naționale, București

Evenimentul oferă o varietate de probe pentru toate vârstele și nivelurile de experiență, încurajând alergătorii să transforme fiecare pas într-un sprijin pentru viață.

Alergătorii cu experiență, care doresc să-și testeze limitele într-un mediu competitiv, să își demonstreze rezistența și viteza, în timp ce sprijină o cauză nobilă, sunt invitați să se înscrie la proba de 10 km.

Potrivită pentru alergătorii amatori și profesioniști deopotrivă, proba de 5 km oferă o cursă mai lejeră, pe o distanță mai accesibilă. Este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să alerge într-un mediu prietenos și să își testeze forma fizică.

Pentru cei care doresc să înceapă să alerge sau să își îmbunătățească nivelul de fitness, proba de 3 km este o alegere perfectă. Deschisă și pentru adolescenți de la 13 ani, acesta este un pas excelent pentru a intra în lumea alergării.

Evenimentul oferă, de asemenea, distanțe adaptate vârstei pentru copii, începând de la 200 m pentru cei mai mici. Aceste probe pentru copii sunt concepute pentru a fi accesibile și distractive, încurajând copiii să se bucure de mișcare și să își dezvolte interesul pentru alergare, fiind necompetitive. 

Crosului RUN for LIFE este un eveniment caritabil, pentru a contribui la demersul de construire a Centrului Maternal Life Call, pentru sprijinirea femeilor însărcinate aflate în nevoie.

Mai multe detalii în curând.