Parteneriat

5 MOTIVE pentru care să te alături ca partener la Crosul RUN FOR LIFE: 

  1. Susții o cauză nobilă: Prin participarea ca sponsor la acest eveniment, vei contribui la susținerea femeilor însărcinate aflate în nevoie și a nou-născuților lor. Fondurile strânse din eveniment vor fi direcționate către construirea Centrului Maternal Life Call și către furnizarea de servicii esențiale pentru aceste mame și copiii lor.
  2. Expunere și vizibilitate: Crosul RUN FOR LIFE este un eveniment caritabil, care atrage atenția a numeroși participanți, voluntari și spectatori. Prin sponsorizare, vei beneficia de expunere și vizibilitate pentru brandul tău sau pentru afacerea ta în cadrul evenimentului și pe diverse canale de promovare asociate.
  3. Încredere și angajament: Prin implicarea ca sponsor la un eveniment caritabil, vei transmite un mesaj puternic de responsabilitate socială și de angajament față de comunitatea ta și față de cauzele importante pentru societate. Acest lucru poate consolida încrederea clienților și a partenerilor tăi în brandul sau afacerea ta.
  4. Conexiuni și networking: Participarea ca sponsor la un eveniment precum Crosul RUN FOR LIFE îți oferă oportunitatea de a face noi conexiuni și de a extinde rețeaua de contacte într-un mediu în care oamenii împărtășesc aceleași valori și interese.
  5. Satisfacție personală: Știind că ai contribuit la o cauză nobilă și că ai fost parte dintr-un eveniment care aduce sprijin și bucurie în viețile altora, vei experimenta satisfacția personală și sentimentul de împlinire.

 

Solicită condițiile pentru a deveni partner, detaliile la aurelia.oroviceanu@lifecall.ro/ 0740.12.21.86

Vezi cum a fost la RUN FOR LIFE, 7 octombrie 2023