Cauza socială

Alergi pentru a sprijini construirea Centrului Maternal Life Call

Ediția a III-a a crosului RUN FOR LIFE sprijină demersul de construire a  Centrului Maternal Life Call și vine în sprijinul femeilor însărcinate aflate în nevoie.

Motivele pentru care numeroase femei însărcinate sunt alungate de acasă variază în funcție de multe aspecte, inclusiv de contextul cultural, social și economic. 

În multe comunități, sarcina în afara căsătoriei sau în circumstanțe dificile poate duce la stigmatizare, izolare și chiar la respingere din partea familiei și a comunității. Acest lucru lasă femeile vulnerabile fără suport, adăpost și resurse necesare pentru a-și îngriji copilul.

Asociația Life Call, alături de donatori, a pornit demersurile de strângere de fonduri care vor duce la construirea Centrului Maternal Life Call. În cadrul acestui Centru, femeile însărcinate aflate în nevoie vor primi:

  • consiliere psihologică și suport emoțional;
  • un acoperiș deasupra capului, hrană și educație;
  • îngrijire medicală specializată;
  • ateliere de reconversie profesională.

Mai multe detalii despre proiect: CENTRUL MATERNAL LIFE CALL

Construim împreună Centrul Maternal Life Call!

Înscrie-te acum la RUN FOR LIFE și transformă fiecare pas într-un sprijin pentru viață! Împreună susținem Viața!

Viziune:

Despre LifeCall

 

Asociația Life Call, prin generozitatea donatorilor, este un sprijin real pentru femeile care se confruntă cu sarcini neplanificate, oferindu-le suport emoțional, consiliere și resursele necesare pentru a naviga în această perioadă plină de provocări.

Misiunea Life Call este una a comunității, căci reușim să punem în practică misiunea doar prin donațiile celor care de susțin – protejăm viața și oferim  fiecărei femei șansa de a face alegeri informate, bazate pe compasiune și sprijin! Oferim un refugiu sigur pentru femeile care se simt singure, speriate și fără opțiuni, prin programe de consiliere individuală și de grup, suport material și îndrumare în accesarea serviciilor medicale și sociale.

Construim alături de tine Centrul Maternal Life Cal pentru mamele și copiii aflați în nevoie!

Prin acțiunile noastre, împreună putem schimba povestea de la una de durere și disperare la una de speranță și noi începuturi. Fiecare femeie merită să fie tratată cu compasiune și respect, și fiecare copil merită șansa la viață. Ajutăne să facem această lume un loc mai bun pentru ei!

Fiecare donație, indiferent de sumă, este un pas către o lume mai bună, unde compasiunea și ajutorul reciproc sunt valorile care ne ghidează. Prin generozitatea ta  poți fi parte din schimbarea pe care dorim să o vedem în lume, oferind femeilor și copiilor lor un nou început.

Nu poți veni la cros, dar vrei să devii donator? Poți să faci un transfer în conturile de mai jos:

  • În conturile Asociației Life Call: 

        LEI: RO48BTRLRONCRT0532952101
        EUR: RO95BTRLEURCRT0532952101
        USD: RO02BTRLUSDCRT0532952101

  • Sau poți trimite un SMS la numărul 8845 cu textul FEMEIE pentru o donație lunară de 2 euro.