7 motive să alergi la RUN for LIFE

Fiecare kilometru parcurs de tine va susține construirea Centrului Maternal Life Call!

Iată 7 lucruri pe care le vei câștiga dacă ale(r)gi să te înscrii la crosul Run for Life din 5 octombrie 2024:

     1. Motivația de a începe antrenamentele

Înscrierea la RUN FOR LIFE îți oferă un motiv clar pentru a-ți începe sau continua antrenamentele. Având un obiectiv concret în față, vei găsi mai ușor motivația necesară pentru a dedica timp sportului, chiar și în zilele aglomerate.

  1. Fericire din plin – prin sport și prin alăturarea la o cauză nobilă, crește secreția de hormoni ai fericirii 

Participarea la acest eveniment caritabil îți oferă bucuria de a sprijini viața și de a sărbători miracolul existenței alături de alți oameni pasionați. Vei experimenta plăcerea alergării și vei contribui la o cauză nobilă, petrecând o zi minunată alături de oameni care împărtășesc aceleași valori.

  1. Organizare și perseverență

Fie că dorești să adopți un stil de viață mai sănătos sau să îți atingi anumite obiective sportive, participarea la acest cros te ajută să le bifezi. În același timp, contribuția ta susține misiunea Life Call, aducând un impact pozitiv în viețile altora.

  1. Cunoști oameni cu valori comune

RUN FOR LIFE creează un sentiment de unitate și camaraderie. Participând, vei simți că faci parte dintr-o familie extinsă, în care toți susțin aceeași cauză. Vei fi înconjurat de prieteni, familie și susținători care te vor încuraja pe tot parcursul evenimentului.

  1. Primești kitul de participare, amintiri și, poate, un premiu pe măsură

Kitul de participare îți oferă energie pentru ziua evenimentului, iar medalia, diploma și fotografiile îți vor păstra amintirea unei zile de neuitat. Tricoul evenimentului va fi un simbol al apartenenței la comunitatea RUN FOR LIFE, iar sponsorii noștri oferă premii atractive pentru participanți.

  1. Dai sens și valoare efortului tău

Prin participarea ta, nu ajuți doar la strângerea de fonduri pentru mămicile și copiii din grija LifeCall, ci și la răspândirea mesajului LIFE CALL. Fii proactiv și inspiră-i și pe alții să se alăture cauzei, să ALERGE pentru VIAȚĂ!

  1. Devii parte dintr-o comunitate

RUN FOR LIFE este o oportunitate excelentă de a întâlni oameni noi, de a lega prietenii și de a-ți extinde rețeaua socială. Participând la ediția a III-a, vei avea ocazia să reîntâlnești persoane cu care ai alergat la primele ediții și să creezi noi legături cu cei care împărtășesc aceeași pasiune pentru cauză.

Înscrie-te astăzi la RUN FOR LIFE și devino parte dintr-o mișcare în care celebrăm viața, sănătatea și solidaritatea!